Du kanske framför allt tänker på biogas i samband med bussar och bilar. Men biogas, som är helt förnybar och levereras via rör direkt till din fastighet, har många användningsområden även i ditt hem:

  • Med en gaspanna som uppvärmningslösning i din villa eller fastighet blir det varmt och skönt oavsett väder. Gaspannor är pålitliga, kostnadseffektiva, säkra och flexibla värmeanläggningar.
  • Laga mat som en mästerkock och få en skön känsla och full kontroll vid spisen. Biogas har många fördelar i köket.
  • Njut framför gasbrasan. Du behöver inte ens tändstickor utan kan tända den med din mobiltelefon eller fjärrkontroll.
  • Samla grannarna och grilla något gott tillsammans kring den fast anslutna gasgrillen.
  • Kura sent in på höstkvällen under den sköna gasdrivna infravärmaren.

Gaspannor ger trygg och skön värme

Dagens moderna gaspannor är effektiva värmeanläggningar, både kostnadsmässigt och för miljön. Gaspannor har hög verkningsgrad, ren förbränning, lång livslängd och är tysta i drift.

En gaspanna är enkel att installera och värmer effektivt din bostad oavsett väder.

I en gaspanna produceras varmvatten direkt i pannan, allt efter dina behov. En gaspanna är enkel att placera och kräver inte stort utrymme. De har en modern och diskret design. Flera pannfabrikat erbjuder dessutom enkel och smidig styrning via appar. Gaspannorna är anpassade för att användas med biogas som är ett 100 procent förnybart bränsle.

Laga mat som en mästerkock med gasspis

Intresset för matlagning har exploderat. Hemmakockarna vill inte vara sämre än proffskockarna, så de väljer också gasspis. Hettan, snabbheten och möjligheten att reglera gasen direkt ger absolut bäst resultat i köket.

En gasspis har många fördelar:

  • Hög effekt ger omedelbar och snabb uppvärmning.
  • Steglös för exakt kontroll. Ingen eftervärme.
  • Hög temperatur vid behov.
  • Proffsig känsla.

Det finns en stor variation av spisar, hällar, wokgrytor etcetera för hemmiljö.

Spisleverantörer

Kan jag få gas?

Enkelt mys framför gasbrasan

Ett enkelt knapptryck och mysfaktorn är genast hög. Inget sot och ingen aska, bara skön värme.

En gasbrasa eller gaskamin ger dig en lättskött, mysig och smidig värmekälla. Du reglerar lågans höjd med din fjärrkontroll. Du får aldrig brist på bränsle och behöver inte tänka på att göra rent brasan från sot och aska.

Brasan drivs av biogas, som leds i rör direkt till din villa eller fastighet. Kontakta en bras- och kaminleverantör för att få mer inspiration och se utbudet av brasor, kaminer och flamdekorationer.

Gasgrill och gasvärmare – för en fulländad utemiljö

En gasgrill gör matlagningen utomhus till en fröjd. Gasgrillen kan drivas med rörbunden biogas som alltid finns till hands. Det är bara att starta grillen och börja laga din favoritmat. Med gas får du snabbt en hög temperatur som är lätt att reglera.

Komplettera din gasgrill med en gasdriven terrassvärmare och uteplatsen är fulländad. En gaseldad infravärmare är effektiv och ger en jämn och behaglig värme. Utomhussäsongen kan förlängas med ett par veckor, eller kanske månader.

 

Gaspriskollen hittar du aktuella gaspriser.